måndag 28 maj 2012

FCBarcelona, Exams & End of Year Dance!!



Hela förra veckan var oerhört händelserik för Elvira. Hon tillbringade förmiddagarna på Bangalore Football Stadium där hon tränade tre timmar fotboll varje dag under ledarskap av spelare från Barca.

På väg till skolan hoppade hon av hemma hos en kompis som bor nästan utmed stora vägen. Där fick hon låna dusch och bytte om till skoluniform. Varje kväll förberedde hon på egen hand sin lunchlåda som hon sedan åt i bilen på väg till skolan. Väl i skolan hade hon skrivningar onsdag (spanska), torsdag (matte och engelska) och fredag (science och humanities).

Ovanpå allt detta hade hon åkt på en förkylning som satt i hela veckan. Det var som väl var inte något som hindrade henne från att träna.


Elviras grupp
Huvudtränarna Josep och Tony som ska starta fotbollsskola i Delhi
Josep i yngre tappning när han tränade m bl a Maradona
Sista träningsdagen var vi föräldrar inbjudna för att få en summering av veckan i form av film och bildspel på deltagarna samt presentation av tränarna. Det framkom bland annat att Barcelona ska starta upp en fotbollsskola av mer permanent karaktär i Delhi. Bra för Indien! Faktiskt var det så att de allra flesta deltagarna på kursen var indier, så nog finns det fotbollsspelande ungdomar även här.

Elvira var mycket nöjd med veckan men också rätt slut när fredagen kom. Sällan har väl en vecka varit så fullspäckad och intensiv ur alla aspekter!

Som belöning efter en tuff skolvecka hade klassrådet i skolan anordnat en End of Year Dance på lördagen på ett hotell i stan. Temat var Black & White. Vi hittade en cremefärgad klänning på ZARA. Bara ett par sömmar för att korta axelpartiet behövdes. Här är sådant inget problem. På gångavstånd från oss finns en skräddare i ett av hålen i väggen. För 40 Rs (6 kr) fixade han till det som behövdes och passformen blev perfekt! 

Festen hade varit lite seg i början, men efter ett tag var alla i full gång och Elvira var jättenöjd med kvällen.


1 kommentar:

  1. Jag säger som Aftonbladet: Oj, vilken vecka!
    Vilken fantastisk upplevelse för Elvira! Dansen på fredagen var hon verkligen värd!

    SvaraRadera