tisdag 12 juni 2012

Graduation med fin utmärkelse till Clara!!

Har varit på skolan hela dagen idag. Började med att sälja PTA's nya populära uppsättning fritidskläder "Tiger - off campus gear". Handlade hoodjackor, buttshorts och t-shirts till familjen och några som presenter att ta med hem. Gäller att inte ha på oss allt samtidigt för då kommer vi verkligen se ut som den klassiska campingfamiljen!

Senare på förmiddagen var det dags för Secondary Awards. Var där och fotade alla duktiga elever som fick utmärkelser samt avtackningen av de lärare som lämnar skolan. En fin och välordnad ceremoni.

Tillbaka och sålde mera Tiger kläder för att därefter slänga i mig lite pasta i skolmatsalen innan det var dags för den för oss stora händelsen för dagen - Claras Graduation från Primary School. Svårt att tänka sig att lilla Clara ska börja högstadiet eller Middle School när vi kommer tillbaks efter sommarlovet. Men hon känner sig redo och så organiserad som hon är hyser jag ingen tvivel utan tror bestämt hon kommer platsa galant!

Claras graduation hölls i Drama rummet där de båda 5:orna var samlade tillsammans med lärarna Mr Ronen och Ms Marian samt Ms Helen, rektor för Primary School, och Mr Sperandio, rektor för hela skolan.

Först visades highlights från året som gått i form av ett härligt bildspel. Därefter marscherade eleverna in i skoluniform innan de gick och bytte om till sina stiliga svarta kåpor. De hade filmat in vad eleverna tyckte varit mest lärorikt under året och det var inte lite!

Clara gör sig redo för att slänga iväg mössan!
Utmärkelser delades ut dels till 10 elever som presterat lite extra när det gäller IB skolans Learner Profile. Sedan fick de två eleverna som visat på störst förbättring under året varsin utmärkelse och slutligen de två eleverna som uppnått bäst resultat totalt sett.

Den sistnämnda utmärkelsen - High Achievement Award - hade följande motivering: "This award is given in recognition of a student's outstanding performance in all subjects in PYP". Gissa vem som var en av de två lyckliga att erhålla denna fina utmärkelse - ja helt riktigt - vår egen Clara Zetterberg!!

Lycklig tjej som fått en mycket fin och välförtjänt utmärkelse!
Familjen är så stolt över lilla Clara!!
Tigertjejerna!

1 kommentar:

  1. Grattis, grattis Clara och hela familjen! Fantastiskt bra jobbat och välförtjänt, tycker vi här hemma. Vi förstår att det ligger mycket arbete bakom detta, sådant här kommer inte gratis.
    Kram Helle & Co.

    SvaraRadera