söndag 22 april 2012

Inflyttningsfest i #102

Sista tiden har vi ägnat en hel del tid åt att planera och fixa inför vår inflyttningsfest. Ganska enkelt och med relativt små medel kan man rigga en stor fest tack vare alla möjligheter som står till buds vad gäller möbler att hyra, belysning, catering, hjälp i baren och hjälp med att plocka och röja under festens gång.

Under dagen kom möbelfirman och fyllde vår lilla trädgård med coola aluminiummöbler, rosaklädda madrasser att lägga på vår knappt meterhöga mur för folk att sitta på, bord till baren klädda i vitt och rosa, några ståbord, en stor oljelampa i mässing samt belysning. Själv hade jag tidigare i veckan fixat ljuslyktor i olika färger  som Sriram hjälpt mig hänga upp. Trädgården blev så himla trevlig och inbjudande!

Padma förbereder blomsterarrangemangen
Den lilla trädgården som snart ska bli festplats
Strax innan gästerna började droppa in kom Toscano's med canapéer av olika slag. Därefter kom Mr Barman - Shank - och ställde i ordning dryckerna i baren. Vi hade satsat på Mojito's, GT, Whiskey, öl och vin. I särklass mest populärt under kvällen blev de fräscha drinkarna med rom bas.
Mumsiga Canapéer
Clara håller koll så att Mr Barman sköter sig
I köket jobbade Padma och Ester - G & T's maid. De höll undan disken och fyllde på mat under kvällen. Strålande!

Padma och Ester i det minimala köket
Själva kunde både jag, Martin och barnen njuta av festen och mingla runt bland alla trevliga och partyglada vänner. Helt fantastiskt! Vi blev 44 vuxna och 20 barn.

Trött? Nej då, full fart framåt i många timmar än!
Kvällen var ljum och vi slapp regn. Inte för att det regnar särskilt ofta än så länge, men förra helgen kom det några skurar så lite spända var vi eftersom det varit mulet större delen av dagen.

Trädgården sedd från övervåningen
Festkänsla
Vy ut mot garageinfarten
Barnen var jätteduktiga på att roa sig genom lek och dans. Framåt småtimmarna kom även de vuxna igång och svängde benen i bugg och disco. De sista gästerna gick strax efter 2, sen kväll och gott humör precis som det ska vara när det är fest!

1 kommentar:

  1. Härligt! Vilken fin atmosfär i trädgården med alla ljusen!
    Kul att höra att ni trivs i nya huset!
    /Åsa

    SvaraRadera