fredag 2 mars 2012

Medaljregn och Field Trip

Gårdagen tillbringades på skolan för mig och Elvira. Det var friidrottstävling för Middle School och Elvira och kompisarna höll igång för fullt. Själv hade jag det lugnare säljandes förfriskningar och tilltugg. 

Det var en riktigt het dag, över 35 grader, och därför mycket väl presterat av alla deltagare som kämpade så hårt! Själv hade jag förmånen att stå/sitta under solskydd, men till och med där kändes värmetrycket genom tältduken.

Varma tjejer söker svalka i ishinken
Elvira fick betalt för mödan då det fullkomligt regnade medaljer över henne. Hon persade rejält i höjdhopp och tog guld! Även i längdhopp blev det guld, silver i 100m och brons i kula. Såg riktigt lovande ut i stafetten också, men p g a tidsbrist får de veta resultaten först när de har Assembly nästa vecka.

Summering av dagens prestationer
Mot nya höjder

Rektorn delar ut guldmedalj för höjdhoppsprestationen
Hade tänkt vi skulle ut och äta middag för att fira Elviras prestation, men Martin hade mycket på jobbet och kunde inte komma ifrån. Blev hembjudna till goda vännerna G & T på köttfärssås och spagetti - ett firande gott som något! Smakade verkligen ljuvligt efter en dag då vi mest levt på varma mackor och kakor.

Idag var jag på skolan igen - nu för att hämta vår efterlängtade Clara! Hon åkte på Field Trip i onsdags till Andhra Pradesh. De besökte där ett projekt, SEDS. Det är ett par som satsat större delen av sina liv åt att skapa en självförsörjande by. Öken har omvandlats till frodig mark med växtlighet och vattendrag. Deras insats har till och med förändrat klimatet över regionen som numera får regelbundna regnskurar.

Clara var på strålande humör när hon anlände med bussen och jättenöjd med sin resa. Tänk vad mycket de får vara med om och vilka fina minnen de får med sig i livet!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar