söndag 25 mars 2012

Äntligen är de här!!!

Som vi har väntat och längtat! Sverigebesöket i form av min bror Jörgen och hans dotter Jennifer har äntligen blivit verklighet.

Tidigt i går morse kom en strålande Sriram och lämnade av dem vid vår dörr. Han hade som vanligt kopplat på all charm och pratat oavbrutet med våra gäster under hela resan från flygplatsen och hem. De hade lite svårt att hänga med i hans indiska engelska, men tyckte han var mycket trevlig och tillmötesgående.

Vi var alla mycket trötta och fick snart bryta upp för att gå och lägga oss. Jag och Martin hade dessutom varit på en mycket trevlig middag hemma hos familjen W under kvällen, så vi var allt redan lite lagom sömniga.

Martin har nyligen skaffat oss en Vespa som vi tog en tur på innan Jörgen och Jennifer hade vaknat. Det var inte enbart en nöjestur eftersom vi hade bestämt med vår soffleverantör att komma och kika på soffan och se att allt såg bra ut innan leverans. Det var en fröjd att susa fram i den svala söndagsmorgonen. Eftersom Sriram oftast är ledig fram till 14 på söndagarna är vi sällan ute i trafiken innan dess. Insåg nu att det är en prima att ge sig ut på helgförmiddagen eftersom trafiken är näst intill obefintlig vid den tiden.

På Vespa en lugn söndagsmorgon
Soffan såg bra ut, om än lite i hårdaste laget. Men, men, inte mycket att göra åt det nu, vi kör på den. Behöver få in en soffa i huset, det saknas verkligen! Några timmar senare levererades den och hemmet ser genast mer komplett ut.

Har haft en lugn och skön dag dels sittandes på balkongen och dels promenerandes i RMV och till närliggande 80ft Road och Sanjaynagar Main Road. Dessa gator är fyllda av liv och rörelse och man kan finna allt från bageri till kuddleverantörer inom gångavstånd. Finns också en hel del restauranger och de flesta levererar hem utan kostnad. Smidigt och något som ska utforskas framöver! Testade mackor från Subway till kvällsmat, smidigt och lagom matigt när man bara är sugen på något lätt.

Njuter på balkongen
Eller varför inte på taket?
Jennifer så fin!
Tjejerna på lekparken på 2nd Main
På promenad i RMV
En stackars ko letar mat vid 80ft Road
Blev en tidig kväll eftersom barnen ska till skolan och våra gäster kände sig möra efter resa och tidsomställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar