fredag 11 november 2011

Silver!

Hemma var vi ofta och tittade på fotbollsmatcher eftersom båda tjejerna spelade i var sitt lag för VIK. I våras tränade de lite sporadiskt men sedan höstterminens start har de blivit uttagna till Stonehills fotbollslag för tjejer. De tränar med laget varje fredag direkt efter skolan med stor entusiasm.

Äntligen var det dags för oss föräldrar att heja på dem! Stonehill deltog i en turnering med flera internationella skolor i stan. Tävlingen hölls på Canadian International School som ligger ca 20 minuter från oss.

Fast det närmar sig vinter här är det för tillfället sol från klarblå himmel och nästan 30 grader varmt. Även om matcherna bara var 15 minuter långa blev barnen rejält varma och svettiga. Det var tur att det fanns skugga bredvid planerna och mängder av stolar. Dessutom såg skolan till att förse dem med frukt, dyck, mellanmål och lunch.

Skollaget för tjejer är inte så stort på Stonehill så både Elvira och Clara spelar i samma lag. Det gick så bra för dem att de kom till final, men tyvärr var de rätt trötta då och orkade inte hålla i segern. Slutade på en fin andra plats och var mycket glada för det också!

Själv hade jag en härlig dag bland engagerade barn och föräldrar.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar