söndag 12 juni 2011

Vänner och semesterplaner

I lördags hade vi en riktigt soft och skön dag. Mulen himmel till trots packade vi tjejer våra badväskor och åkte iväg till Angsana Oasis Spa & Resort. Med oss hade vi våra svenska vänner G och S samt S's döttrar som Elvira och Clara trivs väldigt bra tillsammans med.

Vi hade tur och himlen sprack upp så det blev solande och badande för hela slanten. Mumsade fish'n chips vid poolkanten och hade det hur bra som helst.

Martin och männen till G och S var och spelade golf så de roade sig på sitt sätt. Martin har inte spelat golf sedan vi kom hit så han njöt extra av en runda. Som vanligt när det gäller grabbar ska det tävlas. Kan väl bara säga att trots avsaknad av golfspel gick det bra för Martin så han kom hem glad och nöjd med dagen.

De avrundande med en tennismatch vilken inte gick lika bra. Men det är väl inte mer än rättvist. Blev ju jämnt i matcher i alla fall ;-)

Kvällen tillbringade vi hemma hos oss mumsandes lasagne med ett glas vin till eller två. Alla var rätt så möra efter sol, bad och aktivitet så kvällen avrundades redan vid 10-tiden.

Idag, söndag, har vi inte gjort så många knop. Martin och Clara åkte iväg och tränade basket medan Elvira lekte med sina kompisar. Jag promenerade iväg till en lunchrestaurang tillsammans med några vänner: G från Norge, N från Japan, R från Kanada och A från Kalifornien. Vi åt en avskedslunch för G som snart packar ihop för att flytta hem till Norge efter två år i Bangalore. Först ska de bara riva av några veckors semester till bland annat Vietnam, Hainan och Maldiverna. Härligt!!

Inspirerad av G's semesterplaner tog jag fram barnens schema inför nästa läsår och skrev in alla deras lediga dagar i kalendern. Visade sig att det blir en hel del. Jag och Martin slog oss sedan ner på balkongen och gick i grova drag igenom vilka platser vi vill uppleva. Så här långt har vi kommit fram till att vi vill hinna med några stopp i södra Indien och några i Norra. Sedan vill vi till Himalaya, Vietnam, Singapore, Malaysia, Sri Lanka, Thailand, Australien och Bali... Hmm, kommer bli knepigt att få ihop men vi ska göra ett tappert försök att hinna med så mycket det bara går innan vi packar oss härifrån!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar