torsdag 16 juni 2011

Ett dygn kvar...

Med lite mer än ett dygn kvar är vi fortfarande förvånansvärt coola och har knappt börjat packa. Har tänkt ta med oss väldigt lite hem eftersom vi ju har ett hus som ska tömmas och kan hända vill vi få plats med några saker därifrån tillbaka till Indien.

Idag gick Elvira och Clara sista dagen i skolan. Barnen hade först "Assembly" där samtliga elever i Primary School samlas för att berätta vad de har jobbat med den sista tiden. Därefter vad det utdelning av diplom och medaljer. Elvira fick silvermedalj i 25 m frisim från simgalan. Med sig hem fick de även skriftliga omdömen. Det var med stolthet vi läste de uttömmande och smickrande skrivelserna kring våra tösers första termin på Stonehill.

Det många tårögda barn och vuxna som tog farväl av varandra. För många var det bara ett avsked för sommaren men för en handfull elever i varje klass samt ett 10-15 tal lärare var det avsked för nya äventyr.

När skolan slutade vid 11 åkte vi till UB City för en sista hand- och fotbehandling så vi blir fina inför vårt Sverige besök! Avnjöt en lunch på takterrassen på ett av våra favoritställen.

Elvira och hennes go'a kompis C som flyttar hem till Australien
Lunch tillsammans med vår vän G
Den riktiga avslutningen "End of year Party" hölls igår, onsdag. Då samlades alla skolans klasser för olika aktiviteter. Den huvudsakliga händelsen var då varje klass skulle dekorera varsin Auto rickshaw. Med hänsyn till miljön skulle återvunnet material användas och varje klass hade klurat ut ett tema att skapa dekorationen kring. Sedan hölls en parad och domarpanelen utlyste vinnare i olika kategorier. Elviras klass vann på  återvinningsdelen - skam vore det annars med tanke på deras idoga arbete med att förbättra återvinningen på skolan!

Clara
Elvira och en av sina goda vänner F
Större delen av Elviras klass framför sin rickshaw förvandlad till glassbil
Claras kompisar framför sina rickshaws med tema "seven wonders"
Parad
Uppställning framför domarpanelen i hopp om att vinna
Glassmumsande i skuggan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar